Janne Goldman är en svensk rockmusiker & författare född år 1945 som är uppväxt i Stockholm med bl.a. förflutet under 70-talet i grupper som Gin & Grappo (som under sin storhetstid bl.a. uppträdde på ett fullsatt Stockholms Konserthus 1975), och under 80-talet bl.a. med sitt Rock Und Roll Gruppe. Båda dessa grupper med Janne Goldman utgav en hel del skivor. Han har sedan ett större antal år bott i Malmö och har även bl.a. utgett en del relativt storsäljande kritikerrosade böcker:
“Daniel” (2006) och “Svart Stad” (2007).
År 2012 utgav Janne Goldman boken “Summertime Blues” (som är en fristående uppföljare till boken “Daniel”).

Blue Desert Music erbjuder Er att köpa Janne Goldman’s bok “Summertime Blues” (med tillhörande CD-singel) FÖR ENDAST 29:-!!!
Först till kvarn gäller!

Boken ”Summertime Blues” är en rosad tragikomisk roman ifrån Janne Goldman ifrån 2012. Det är en roman för alla, men kanske framförallt för dem som har nått ett skede i livet där möjligheten till perspektiv och reflektioner finns! Boken ”Summertime Blues” är en fristående uppföljare till boken ”Daniel”.

Varför inte citera Janne själv från boken ”Summertime Blues”:
”Jag har med åren blivit överjävlig på att dansa svensk pardans. Litet märkligt med tanke på att rockare aldrig dansar och i den mån de ändå gör det, så är det solodans mitt på scenen. Som ung man, och det var jag väldigt länge, hatade jag detta spektakel så mycket att jag undvek alla platser av typen “får jag lov.”
Det vanligaste uttrycket för mitt avståndstagande var: att danssugna damer på såväl privata fester som diverse ”vårdad klädsel krogar” alltid avfärdades med ett kategoriskt ”Jag dansar bara med fulla tjejer.”
Detta var förstås ytterst effektivt, eftersom väldigt få kvinnor vill erkänna sig berusade när de är på fest. Det är egentligen bara män som hela tiden springer omkring, ensamma eller i grupp, triumferande: ”Jag är så jävla full!”
Däremot kan typiska dagen efter uttryck som: ”Jag var så jävla full igår!” komma från både män och kvinnor. Men som sagt, jag har med tiden kommit att ändra inställning och numera blivit en allt flitigare dansör i alla möjliga sammanhang, för jag menar, i vilken annan situation är det okej att helt ostört ta en dam på brösten eller rent av att pressa dem hårt mot sin håriga bringa, utan att för den sakens skull bli kallad för tafsare eller rent av ful snuskgubbe? Nej för dans är kultur och då går vad som helst an!
Så också i denna roman där det mesta får passera som en dans genom ett galet, glödhett 70-tal i Stockholm iaktaget från ett betydligt kallare Malmö i början av 2000-talet.”

“Summertime Blues” är en helt klart läsvärd tragikomisk roman ifrån Janne Goldman där man känner igen sig själv en hel del!
Det är en bok för alla, men kanske framför allt för dem som har nått ett skede i livet där möjligheten till perspektiv och reflektioner finns!

Och kolla in specialpriset hos Blue Desert Music!!!

Blue Desert Music erbjuder Er att köpa ”Summertime Blues”(med tillhörande CD-singel) FÖR ENDAST 29:-!!!
Så länge lagret räcker!
Först till kvarn gäller såklart!