Den danske duktige vokalisten/keyboardisten/låtskrivaren Bjarne med efternamnet Langhoff från den danska staden Århus på Jylland har fullständigt knockat oss musikälskare med sin starka debut-CD “Safe Distance” från 2014 där han sjunger på engelska! Under artistnamnet Langhoff så levererar denna danska dynamit verkligen soft svävande välarrangerad Westcoast-pop med fantastiska vokala arrangemang som får Er att le och föra tankarna åt favoritgrupper som rent musikaliskt och kvalitetsmässigt låter som t.ex. Mr Mister och liknande favoritgrupper & artister om man ska nämna något riktmärke! CDn har ingen distribution i Sverige så Blue Desert Music har importerat den direkt från artisten ifråga och gissa om vi har skickat många ex av den hela världen över! Detta är absolut en av våra verkligen storsäljande favoriter! Läs mer här nedan där Ni även kan lyssna lite på den.

Ibland så tycker jag att det låter – observera mycket positivt menat – att där är lika mycket styrka, kraft och vidd i sångrösten hos Langhoff  som t.ex. hos den duktiga  f.d. AHA-sångaren Morten Harket.
Men detta är SÅ mycket bättre och intressantare än denna jämförelsen rent musikmässigt! Det första spåret på CDn “Safe Distance” har titeln “We Made Our Mistakes” och har spelats en hel del på massvis av radiostationer i Danmark! Lyssna på denna album teaser: http://www.youtube.com/watch?v=T-nmpMYrmkk. Och ett kort klipp från en av Langhoff’s upptempolåtar med låttiten “Silence”: http://www.youtube.com/watch?v=awrZdCkSR_0. Visst tusan är väl detta riktigt bra?!!! Medverkan av duktiga väletablerade danska musiker, bl.a. den flitigt anlitade studio musikern/gitarristen Jonas Kragh(Hanne BoelSanne Salomonsen, Carola, Sös Fenger, Erann DD, Johnny Logan, och många fler). Det finns inte ett endaste svagt spår på denna starka CD!
CDn “Safe Distance” är specialimporterad av oss på Blue Desert Music “från landet med dask wienerbröd med choklad och underbart god öl”. Pris: SEK 199:- (+ shipping & handling om den ska skickas).
Beställ den genom att skicka oss ett email till: info@bluedesertmusic.com.